Debati Publik Ambiental

Debati Publik Ambiental

Qëllimi kryesor i këtij aktiviteti është përmirësimi i kushteve të ujitjes me anë të rehabilitimit dhe modernizimit të Infrastrukturës së skemës së ujitjes i cili menaxhohet nga Kompania e ujitjes Radoniqi - Dukagjini.

Posts

Debati Publik mbi Vlerësimin e Ndikimit Mjedisor dhe Social

Javna Rasprava o Proceni Uticaja na životnu Sredinu i Društv

Back to community

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information